Honória-Színes-Ötletek

Pénteki ötletek-hétvégére

Pénteki ötletek….hétvégére Szia! Üdv oldalamon! Ma amint ígértem valami könnyen elkészíthető …….filc dolgot csinálunk… Megint filcet varrunk…  🙂 Nem kell hozzá sok minden, de garantált,hogy tetszeni fog! A szabásmintát PDF -formátumban átküldöm itt: cms.honoria-szines-otletek.webnode.hu/hirlevel-feliratkozas/ Kiszabjuk a szabásmintát, majd a három féle színű filcből a muffin darabjait…                              !!!minden darabból kettőt!! Felöltögetjük a “habot ” a… Tovább »

Szív filcből-HOME felirattal-Készítsük együtt!

Szia! Üdv oldalamon! Örülök, hogy újra itt vagy! Az örök aktuális , varrjunk szívet…  🙂 Bárhova, bármikor felhasználható. Tölthetjük flíz tömőanyaggal , de LEVENDULÁVAL töltve értékes ajándék lehet..   🙂 Ilyen készen…. Erre lesz szükséged, hogy elkészítsd… … a mintával vágott szív, saját készítés, ezt Csináld magad csomagban megvásárolható, itt: www.meska.hu/t1621992-csinald-magad-csomaghome-sziv-varrasa-lepesrol-lepesre-1-db Összeillesztjük a sötétebb filcet a… Tovább »

A hétfői meglepetés- csináljuk együtt?

Szia! Üdv oldalamon! Hétfői új dolgunk egy nagyon cuki , nagyon édes Nagyon muffin és nagyon cukros… Ezzel indítottunk szombaton… Azóta elkészültek a filc muffinok és a filc szívek. Összevarrtam, díszítettem (gyöngyökkel), kitömtem őket. Ezután következik az alap előkészítése.. Hungarocell alapot tekertem krém színű vetexel, majd ezután helyezgettem a dolgokat…. Itt már Piszével együtt dolgoztunk…… Tovább »

Filc dísz varrása-kezdjük!

Filc dísz varrása 1. Sziasztok! Ígéretemhez híven elkezdjük a filceskedést…:-) Gondolkodtam…., és rájöttem, hogy bárhol kerestem filc ötletet, mindenütt kézenfekvőnek veszik, hogy aki most megnéz vagy letölt egy szabásmintát az alapból el is tudja készíteni. Így én első nekifutásra , legelőször  két összefordított filc anyag összevarrását mutatom meg. Találtam egy jó képsort. Ezeket az öltéseket… Tovább »

3 lépésben egyedi lehet ajándékod, ajtódíszed! ÉRDEKEL?

Szia! Üdv, oldalamon! Hogyan lehetséges ez? Már megfogalmaztam többször…, de most is leírom… Az, hogy nem bízunk saját ügyes-kezűségünkben oda vezet, hogy csak irigykedve állunk azokkal szemben akik megcsinálják, létre hozzák elképzeléseiket…. EBBEN TUDOK SEGÍTENI NEKED!!!! https://business.facebook.com/honoriaszinesotletek/posts/802560913251523 itt olvashatsz erről a gondolatomról bővebben…. A lényeg, hogy ha tetszik neked a saját alkotás gondolata…, van elképzelésed….,szeretnél… Tovább »

Kabala süni-névadó!!!-Segítesz??

Szia! Üdv oldalamon! Elérkezett az idő, hogy elkészüljön sünikém aki ezután be fogja mutatni minden újonnan készülő dolgaimat… Minden (mint mindig) a tervezéssel kezdődött…. Szóval: -így nézek ki, papíron… alig várom, hogy “anyukám” elkészítsen… kiszabott filcből,-Persze ő igyekszik mindent filcből csinálni, nagyon szereti ezt az anyagot…-olyan puha-szokta mondani… ..furcsán néz ki a kis testem, de… Tovább »

Egyedi ajtódísz? Ami csak neked van?-MEGTALÁLTAD!

Szia! Üdv oldalamon! Minden munkám előtt tervezek…. Ezeket a terveket nem osztanám meg veletek, valószínű csak én tudom mit is firkáltam le..  🙂 Ami nagyon lényeges! SOHA NEM CSINÁLOK KÉT EGYFORMA DOLGOT! Sorozatgyártás ellenes vagyok, bár sokszor előfordul: -Csinálsz egy olyat, mint amit X.Y.-nak?….csinálom, de az sem lesz ugyan olyan….valami más lesz benne…valami ami egyedivé… Tovább »

10 tipp a kertedbe…

Szia! Üdv, oldalamon! Munkám közben sokszor kimegyek a kertbe… Alakítgatom, ..ötleteket gyűjtök innen-onnan, ezeket osztom most meg veletek! Mindenki, akinek van egy kis kertje, vágyik egy kis virágra.. egy kis területre ami szép színes… Legyen bármekkora területünk, találjunk ötletet egy kis újrahasznosításra…. Nem kell hozzá csak pár új palánta…egész nyáron szép lesz… Bármilyen kicsi területet… Tovább »

Megmutatom, én hogyan készítem el az ajtódíszt….

Szia! Üdv oldalamon! Amikor elkezdek egy új ajtódíszt, megtervezem hogyan nézzen ki, mi legyen rajta. Szabok, varrok, ragasztok. Kiszabom a filc alkatrészeket… …megvarrom…ragasztom… Válogatok további kellékeket… ….amikor elkészülök így fest az asztalom… A szalmaalapot színben a dolgokhoz igazítom… Most fehér szatén és kockás pamut szalaggal tekertem és fehér csipkével tettem kicsit shabby stílusossá… 🙂 (… Tovább »

Még a szürke is lehet vidám – Farmhouse stílus,Vintage és HOME

Sziasztok! Örülök, hogy újra itt vagytok! Most egy általam is kedvelt stílus színeivel foglalkozom. Nagy szerelem ez is…  🙂 Be kell vallanom, ez is valahol közel áll a  shabby stílushoz., sőt inkább része annak, csak így hiányzik belőle a lányos “bájosság”. Romantikáját így is megtartja…., mint ahogy a kopottas régiesség rabul ejtő szépsége. Én mindig… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!