Honória-Színes-Ötletek

A hétfői meglepetés- csináljuk együtt?

Szia! Üdv oldalamon! Hétfői új dolgunk egy nagyon cuki , nagyon édes Nagyon muffin és nagyon cukros… Ezzel indítottunk szombaton… Azóta elkészültek a filc muffinok és a filc szívek. Összevarrtam, díszítettem (gyöngyökkel), kitömtem őket. Ezután következik az alap előkészítése.. Hungarocell alapot tekertem krém színű vetexel, majd ezután helyezgettem a dolgokat…. Itt már Piszével együtt dolgoztunk…… Tovább »

Filc dísz varrása-kezdjük!

Filc dísz varrása 1. Sziasztok! Ígéretemhez híven elkezdjük a filceskedést…:-) Gondolkodtam…., és rájöttem, hogy bárhol kerestem filc ötletet, mindenütt kézenfekvőnek veszik, hogy aki most megnéz vagy letölt egy szabásmintát az alapból el is tudja készíteni. Így én első nekifutásra , legelőször  két összefordított filc anyag összevarrását mutatom meg. Találtam egy jó képsort. Ezeket az öltéseket… Tovább »

Filc kulcstartó-csináljuk együtt, lépésről-lépésre

Szia! Üdv, oldalamon! Csináljunk együtt filc kulcstartót! Szuper ajándék is lehet, de saját magadnak is készítheted. Így fog kinézni: …amire szükséged lesz… …ha nem szeretnél magad bíbelődni az alapanyagokkal, megvásárolhatod, nagyon kedvező áron (3db /csomag) 700.-/csomag áron, itt: https://www.meska.hu/t1627809-csinald-magad-csomagsziv-kulcstartotlepesrol-lepesre-3-db   ..akkor kezdjük… ..nagyon könnyű lesz… ..majd folytatjuk a szív összevarrásával… …varrás közben , hogy szép… Tovább »

Készítsük el együtt ajtódíszed!

Szia! Üdv oldalamon! Sokat töprengtem azon, hogyan tudok segítséget nyújtani azoknak akik, saját egyedi ajtódíszt szeretnének, de nincs tuti kézügyességük, mégis szeretnék, ha az ami az ajtójukra kerül, abban ott lenne az ő saját elképzelésük is… Így alakult ki ez a stratégia…. Bevált.. 🙂 Hátha neked is megtetszik! Így fog kinézni:  Menni fog! Ha azt… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!