Honória-Színes-Ötletek

Pénteki ötletek-hétvégére

Pénteki ötletek….hétvégére Szia! Üdv oldalamon! Ma amint ígértem valami könnyen elkészíthető …….filc dolgot csinálunk… Megint filcet varrunk…  🙂 Nem kell hozzá sok minden, de garantált,hogy tetszeni fog! A szabásmintát PDF -formátumban átküldöm itt: cms.honoria-szines-otletek.webnode.hu/hirlevel-feliratkozas/ Kiszabjuk a szabásmintát, majd a három féle színű filcből a muffin darabjait…                              !!!minden darabból kettőt!! Felöltögetjük a “habot ” a… Tovább »

Szív filcből-HOME felirattal-Készítsük együtt!

Szia! Üdv oldalamon! Örülök, hogy újra itt vagy! Az örök aktuális , varrjunk szívet…  🙂 Bárhova, bármikor felhasználható. Tölthetjük flíz tömőanyaggal , de LEVENDULÁVAL töltve értékes ajándék lehet..   🙂 Ilyen készen…. Erre lesz szükséged, hogy elkészítsd… … a mintával vágott szív, saját készítés, ezt Csináld magad csomagban megvásárolható, itt: www.meska.hu/t1621992-csinald-magad-csomaghome-sziv-varrasa-lepesrol-lepesre-1-db Összeillesztjük a sötétebb filcet a… Tovább »

A hétfői meglepetés- csináljuk együtt?

Szia! Üdv oldalamon! Hétfői új dolgunk egy nagyon cuki , nagyon édes Nagyon muffin és nagyon cukros… Ezzel indítottunk szombaton… Azóta elkészültek a filc muffinok és a filc szívek. Összevarrtam, díszítettem (gyöngyökkel), kitömtem őket. Ezután következik az alap előkészítése.. Hungarocell alapot tekertem krém színű vetexel, majd ezután helyezgettem a dolgokat…. Itt már Piszével együtt dolgoztunk…… Tovább »

Filc dísz varrása-kezdjük!

Filc dísz varrása 1. Sziasztok! Ígéretemhez híven elkezdjük a filceskedést…:-) Gondolkodtam…., és rájöttem, hogy bárhol kerestem filc ötletet, mindenütt kézenfekvőnek veszik, hogy aki most megnéz vagy letölt egy szabásmintát az alapból el is tudja készíteni. Így én első nekifutásra , legelőször  két összefordított filc anyag összevarrását mutatom meg. Találtam egy jó képsort. Ezeket az öltéseket… Tovább »

3 lépésben egyedi lehet ajándékod, ajtódíszed! ÉRDEKEL?

Szia! Üdv, oldalamon! Hogyan lehetséges ez? Már megfogalmaztam többször…, de most is leírom… Az, hogy nem bízunk saját ügyes-kezűségünkben oda vezet, hogy csak irigykedve állunk azokkal szemben akik megcsinálják, létre hozzák elképzeléseiket…. EBBEN TUDOK SEGÍTENI NEKED!!!! https://business.facebook.com/honoriaszinesotletek/posts/802560913251523 itt olvashatsz erről a gondolatomról bővebben…. A lényeg, hogy ha tetszik neked a saját alkotás gondolata…, van elképzelésed….,szeretnél… Tovább »

Karkötő- csináljuk együtt-filcből-lépésről-lépésre

Szia! Üdv, oldalamon! Örülök, hogy itt vagy! Kicsit elkéstem…sok munkám volt . Lementek a ballagások, a sok-sok köszönő ajándék…. Újra kezdtem az ajtódíszeimet , kis baglyosokat, levendulás, szíves, apró rózsás…. ( ha kíváncsi vagy, kövesd facebook oldalamat: https://www.facebook.com/honoriaszinesotletek/ Igyekeztem, de most tudtam leülni újra, hogy elkezdjem fotózni a lépéseket…. Egy ilyen karkötő a következő “munkánk”… Tovább »

Megmutatom, én hogyan készítem el az ajtódíszt….

Szia! Üdv oldalamon! Amikor elkezdek egy új ajtódíszt, megtervezem hogyan nézzen ki, mi legyen rajta. Szabok, varrok, ragasztok. Kiszabom a filc alkatrészeket… …megvarrom…ragasztom… Válogatok további kellékeket… ….amikor elkészülök így fest az asztalom… A szalmaalapot színben a dolgokhoz igazítom… Most fehér szatén és kockás pamut szalaggal tekertem és fehér csipkével tettem kicsit shabby stílusossá… 🙂 (… Tovább »

Még a szürke is lehet vidám – Farmhouse stílus,Vintage és HOME

Sziasztok! Örülök, hogy újra itt vagytok! Most egy általam is kedvelt stílus színeivel foglalkozom. Nagy szerelem ez is…  🙂 Be kell vallanom, ez is valahol közel áll a  shabby stílushoz., sőt inkább része annak, csak így hiányzik belőle a lányos “bájosság”. Romantikáját így is megtartja…., mint ahogy a kopottas régiesség rabul ejtő szépsége. Én mindig… Tovább »

5 fontos dolog otthoni kézműveskedéshez, és amit rólam megtudhatsz

Szia! Üdvözöllek oldalamon! Megint régen írtam… Sok munkám van, így sajnos kicsit elhanyagoltam a blog írását… A legfontosabb, hogy tartsam magam a fő tevékenységemhez… Vagyis: A weboldalam azért hoztam létre, hogy azoknak segítséget nyújtsak akik félnek, nem mernek nekikezdeni egy-egy kreatív dolog elkészítéséhez. Célom, hogy azok is meg tudjanak filc dolgokat, képeslapokat, esetleg kisebb virágkötészeti… Tovább »

Készítsük együtt!- Filc csészék, hűtőmágnes

Szia! Üdv oldalamon! Mindig gondolkodom, mi lenne a  megfelelő apróság, ajándék… Ez az , ha elkészíted….  🙂 Apróság, de maga az , hogy kézzel készül, emeli értékét! Ne feledd, amit te szívvel-lélekkel készíted annak akit szeretsz az nagyobb ajándék mint amit a boltban, “csak úgy” a kosárba dobsz! Amire szükséged lesz…: Filc lap Tű, pamut… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!